Trei arme, dintre care două letale, găsite în locuinţa bărbatului care şi-a ameninţat vecina

Poliţiştii au găsit în locuinţa bărbatului care şi-a ameninţat vecina, în Capitală, două arme letale şi un pistol neletal, deţinute în mod legal. Surse din anchetă spun că bărbatul este un fost poliţist.

789 afișări
Imaginea articolului Trei arme, dintre care două letale, găsite în locuinţa bărbatului care şi-a ameninţat vecina

Trei arme, dintre care două letale, găsite în locuinţa bărbatului care şi-a ameninţat vecina

În urma pătrunderii în forţă a luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei în locuinţa bărbatului care şi-a ameninţat vecina, acesta a fost imobilizat.

Surse din anchetă susţin că acesta este un fost poliţist.

Bărbatul a fost dus la sediul Secţiei 18 Poliţe, pentru audieri şi continuarea cercetărilor.

„În interiorul imobilului, în cadrul percheziţiei domiciliare, poliţiştii au găsit două arme letale (pistoale), deţinute în baza unei autorizaţii valabile, precum şi 1 pistol neletal, supus autorizării, pentru care avea certificat de deţinător, toate fiind păstrate în condiţiile prevăzute de lege”, spun poliţiştii.

Victima nu a depus plângeri anterioare cu privire la bărbatul imobilizat de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei.

Luni dimineaţa, în jurul orei 05.55, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 18 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuinţa unei femei. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la faţa locului.

Ulterior, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici