Trei bărbaţi au încercat să jefuiască un hipermarket din cartierul Militari

Trei bărbaţi au încercat să jefuiască un hipermarket din cartierul Militari, tentativa eşuând din cauza intervenţiei a doi paznici, care au fost bătuţi de hoţi, potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov.

329 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi au încercat să jefuiască un hipermarket din cartierul Militari

Trei bărbaţi au încercat să jefuiască un kipermarket din cartierul Militari (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, trei bărbaţi cu cagule au încercat să pătrundă în incita hipermarketului Militari-judeţul Ilfov, ei fiind surprinşi de doi paznici, a declarat agentul Cătălina Margu, de la IPF Ilfov.

Hoţii i-au bătut cu pumnii şi picioarele pe paznici apoi au fugit.

Potrivit oficialului poliţiei, probabil, hoţii vroiau să intre pentru a lua bani, însă intervenţia paznicilor le-a blocat acţiunea.

Paznicii au fost duşi la spital, însă nu au necesitat internarea.

În zona unde a avut loc altercaţia, nu erau montate camere de luat vederi, astfel că nu sunt imagini cu agresorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici