Trei bărbaţi care au sechestrat o tânără pentru a o determina să practice prostituţia, reţinuţi

Trei bărbaţi care au sechestrat o tânără într-un apartament din Capitală pentru a o determina să practice prostituţia au fost reţinuţi, poliţiştii bucureşteni stabilind totodată că aceştia au spart un magazin din Sectorul 2, de unde au furat 70 de cartuşe de ţigări.

310 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi care au sechestrat o tânără pentru a o determina să practice prostituţia, reţinuţi

Trei bărbaţi care au sechestrat o tânără pentru a o determina să practice prostituţia, reţinuţi (Imagine: Arhiva Mediafax foto)

Poliţiştii Secţiei 9 au fost sesizaţi, vineri după-amiază, că o tânără de 19 ani, din judeţul Călăraşi, este sechestrată de trei bărbaţi, într-un imobil de pe Şoseaua Pantelimon, se arată într-un comunicat de presă de duminică al Poliţiei Capitalei.

În urma cercetărilor făcute de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au fost identificaţi cei trei bărbaţi, cu vârste între 23 şi 31 de ani. Cei trei - Mihăiţă R., Ionel C., ambii din judeţul Ilfov şi Alexandru O. - au fost găsiţi la locuinţa celui din urmă, de pe Şoseaua Pantelimon. La aceeaşi adresă a fost găsită şi tânăra de 19 ani, Victoria T., precum şi Florin N., în vârstă de 36 de ani.

Anchetatorii au stabilit că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, tânăra a venit în Bucureşti să se angajeze şi l-a cunoscut pe Gabriel D., cu care a avut o relaţie de câteva zile, perioadă de timp în care a locuit la locuinţa acestuia. Prin intermediul bărbatului, tânăra l-a cunoscut pe Alexandru O., care i-a promis că-i va găsi loc de muncă şi a convins-o să se mute în locuinţa lui din Şoseaua Pantelimon.

"Din acel moment, O. Alexandru nu i-a mai permis să părăsească locuinţa, fiind ajutat în realizarea actului infracţional de C. Ionel, R. Mihăiţă şi N. Florin, care o supavegheau permanent. Totodată, cei patru i-au propus să practice prostituţia, lucru pe care T. Victoria nu l-a acceptat, refuzul acesteia constituind motivul pentru care era lipsită de libertate în mod ilegal", a precizat Poliţia Capitalei.

În urma extinderii cercetărilor, anchetatorii au stabilit că Ionel C., Mihăiţă R. şi Alexandru O, împreună Costel G., de 31 de ani, din Bucureşti, care a fost identificat şi reţinut, au spart, în decembrie 2011, un magazin din zona unui complex comercial din Sectorul 2, de unde au furat 70 cartuşe de ţigări.

"S-a constatat că cei patru, la data de 07.12.2011, prin forţarea sistemelor de asigurare ale uşii de acces, au pătruns într-un magazin situat în Aleea Ziduri Moşi, de unde au sustras 70 cartuşe de ţigări, diferite mărci. Prejudiciul estimat de partea vătămată este de aproximativ 9.000 lei", a precizat Poliţia Capitalei.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru furt calificat, iar trei dintre ei sunt cercetaţi şi pentru lipsire de libertate în mod ilegal, anchetatorii propunând arestarea lor preventivă. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Secţiei 9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici