Trei bărbaţi, prinşi cu un cuţit şi un spray cu piper asupra lor, în apropierea unei biserici

Trei bărbaţi care consumau băuturi alcoolice, în imediata apropiere a unei biserici unde era în desfăşurare Slujba de Bobotează la care participa un număr mare de persoane, au fost prinşi de jandarmi având asupra lor un cuţit cu lama de aproximativ 30 de centimetri şi un spray cu piper.

165 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi, prinşi cu un cuţit şi un spray cu piper asupra lor, în apropierea unei biserici

„Echipajul de jandarmi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Municipiului Focşani, a observat într-o staţie de autobuz, trei bărbaţi care consumau băuturi alcoolice, în imediata apropiere a unei biserici unde era în desfăşurare Slujba de Bobotează la care participa un număr mare de persoane”, potrivit unui comunicat de presă.

Jandarmii au constatat că unul dintre bărbaţi avea asupra sa un cuţit cu lama de aproximativ 30 de centimetri, iar altul un spray cu piper.

„În cauză au fost întocmite actele premergătoare dosarului penal conform prevederilor articolului 372 din Codul Penal, persoanele fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Focşani pentru continuarea verificărilor”, anunţă IJJ Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici