Trei copii au murit în urma unui incendiu într-o locuinţă din Mureş | FOTO

Trei copii, găsiţi în stare foarte gravă într-o casă care a luat foc, duminică, în localitatea Archita, judeţul Mureş, au murit. Aceştia au fost declaraţi decedaţi, paramedicii SMURD nereuşind să îi salveze, din cauza rănilor grave suferite.

549 afișări
Imaginea articolului Trei copii au murit în urma unui incendiu într-o locuinţă din Mureş | FOTO

Trei copii în stare foarte gravă, în urma unui incendiu într-o locuinţă din Mureş

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, cei trei copii au fost declaraţi decedaţi.

Din primele date, incendiul a izbucnit din cauza unei sobe lăsate nesupravegheate şi deschise, iar în imediata apropiere era patul în care se aflau cei trei copii.

„Micuţii au fost lăsaţi singuri în casă, în timp ce mama lor hrănea animalele în curte”, arată IGSU, care face apel la cetăţeni să manifeste prudenţă maximă în această perioadă şi să respecte regulile de prevenire a incendiilor.

„Totodată, recomandăm părinţilor supravegherea permanentă a micuţilor lor, pentru a fi eliminată posibilitatea ca aceştia să fie surprinşi de incendii sau să utilizeze petarde, artificii ori alte obiecte periculoase”, a mai transmis IGSU.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici