Trei copii, răniţi într-un accident cu şapte maşini, produs la ieşirea din Capitală pe DN1 - FOTO

Trei copii au fost răniţi, doi fiind în stare gravă, într-un accident rutier produs la ieşirea din Capitală, în zona Băneasa, în carambol fiind implicate şapte maşini, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

2366 afișări
Imaginea articolului Trei copii, răniţi într-un accident cu şapte maşini, produs la ieşirea din Capitală pe DN1 - FOTO

Trei oameni au fost răniţi într-un accident cu cinci maşini, produs la ieşirea din Capitală pe DN1

Accidentul în lanţ a avut loc, vineri după-amiaza, la ieşirea din Bucureşti, pe Drumul Naţional 1.

Trei copii au suferit mai multe leziuni în accident, doi dintre ei fiind transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, în timp ce a treia victimă a fost dusă de urgenţă la Spitalul Elias, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Potrivit surselor citate, doi dintre copii se află în stare gravă.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au anunţat că, cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza nerespectării distanţei regulamentare între autovehicule. La faţa locului s-au deplasat cinci ambulanţe SMURD, fără a fi nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici