Trei copii răniţi într-un parc de distracţii din Sibiu

Trei copii au fost răniţi, duminică, în parcul de distracţii aflat la intrarea în grădina zoologică din Sibiu, în urma incidentului victimele, a căror stare nu este gravă, ajungând la spital.

502 afișări
Imaginea articolului Trei copii răniţi într-un parc de distracţii din Sibiu

Trei copii răniţi într-un parc de distracţii din Sibiu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii, cei trei copii au căzut dintr-un carusel, iar în urma incidentului au fost transportaţi la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, inspector Luciana Balteş, a declarat că starea copiilor nu este gravă. Ea a spus că unul dintre ei are leziuni uşoare la cap şi necesită copci.

Directorul OPC Sibiu, Vasile Ionaş, a declarat că accidentul în urma căruia trei adolescenţi au fost răniţi, duminică, după ce caruselul în care erau a căzut ar fi putut fi cauzat de faptul că, deşi acesta avea autorizaţie, nu fusese montat în mod corespunzător.

O echipă de anchetă formată din inspectori ai OPC şi ISCIR s-au deplasat la locul accidentului ca să verifice condiţiile în care s-a petrecut accidentul.

"Caruselul avea autorizaţie de funcţionare, dar nu a fost montat corespunzător”, a declarat Vasile Ionaş, directorul OPC Sibiu.

Inspectorii vor încerca să determine cine se face vinovat de această situaţie şi care este sancţiunea care se poate aplica.

Niciuna dintre cele trei adolescente din Piteşti care au fost rănite, duminică, nu a rămas internată în spital, ele fiind externate la cerere.

"Adolescentele s-au externat la cerere. Starea lor era bună, astfel încât medicii au considerat că nu există niciun pericol pentru a fi externate”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Raluca Turcu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.

Potrivit sursei citate, una dintre adolescente a suferit un traumatism cranio cerebral acut deschis, cu plagă contuză temporo -parietală stângă şi contuzie la o mână. O altă adolescentă s-a ales cu mâna fracturată, iar cea de-a treia cu o contuzie la genunchi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici