Trei curse aeriene au întârzieri, iar două au fost anulate din cauza ceţii, pe aeroportul din Cluj

Trei curse aeriene interne şi internaţionale care ar fi trebuit să aterizeze sau să decoleze, marţi dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” din Cluj au întârzieri, în timp ce alte două zboruri au fost anulate, din cauza ceţii.

99 afișări
Imaginea articolului Trei curse aeriene au întârzieri, iar două au fost anulate din cauza ceţii, pe aeroportul din Cluj

Trei curse aeriene au întârzieri, iar două au fost anulate din cauza ceţii, pe aeroportul din Cluj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Directorul operaţional al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, Iuliu Pop, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că sunt afectate curse spre şi dinspre Bucureşti sau Viena.

Astfel, sunt afectate din cauza ceţii şi au acumulat întârzieri trei curse aeriene - zborurile Tarom de la Bucureşti care ar fi trebuit să aterizeze la ora 8.40, respectiv 9.10 şi cursa spre Bucureşti care urma să decoleze la ora 9.35.

De asemenea, au fost anulate două curse Tarom spre Viena - una care trebuia să decoleze la ora 9.05 şi cursa retur de la Viena, care trebuia să aterizeze la ora 13.20.

Potrivit reprezentantului aeroportului clujean, se aşteaptă o îmbunătăţire a condiţiile meteo în următoarea oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici