Trei dâmboviţeni la spital, după ce au fost atacaţi cu săbii şi topoare - VIDEO

Trei localnici din comuna dâmboviţeană Vulcana Pandele au ajuns, duminică seară, la spital, cu răni la cap şi la mâini, după ce au fost agresaţi de mai multe persoane din comuna învecinată care au venit cu topoare, săbii şi pistoale şi au început să lovească la întâmplare lumea de pe stradă.

307 afișări
Imaginea articolului Trei dâmboviţeni la spital, după ce au fost atacaţi cu săbii şi topoare - VIDEO

Trei dâmboviţeni la spital, după ce au fost atacaţi cu săbii şi topoare (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Cele trei persoane agresate au ajuns, duminică seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce au fost agresate de mai mulţi indivizi din localitatea învecinată Doiceşti, care, potrivit martorilor, au venit în comuna lor cu topoare, săbii şi pistoale şi au început să lovească lumea care se afla în acel moment pe stradă.

Una dintre cele trei persoane rănite în conflict a fost transferată, ulterior, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, având traumatisme cranio-cerebrale şi fracturi la umăr. Este vorba despre un tânar de 21 de ani, aflat în stare gravă. Celelalte două persoane rănite în conflict au rămas internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Targovişte.

Potrivit reprezentaţilor IPJ Dâmboviţa, la faţa locului s-au deplasat efective de Poliţie şi ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, care au aplanat conflictul şi au început cercetările în acest caz.

Din primele cercetări şi din declaraţiile martorilor, poliţiştii au stabilit că atacatorii au venit la locul unde a avut loc conflictul cu un autoturism, pe care l-au abandonat ulterior şi care a fost avariat de către sătenii revoltaţi, poliţiştii urmând să stabiliească persoanele vinovate de distrugere. Poliţiştii au mai stabilit că agresorii au tras cu pistolul, însă nicio persoană nu a fost rănită.

"Rezultă din primele cercetări că a fost un conflict spontan, am început cercetările în acest caz, am identificat persoanele suspectate de către localnici că au comis agresiunea şi vom stabili împrejurările în care a avut loc acest incident, precum şi vinovaţii", a declarat comisarul Adrian Antofie, adjunct al Poliţiei municipiului Târgovişte.

Duminică noapte, după incident, peste o sută de săteni din localităţile Vulcana Pandele şi Sotânga au blocat DJ 712 Târgovişte - Puciosa, revoltaţi de cele întâmplate, la faţa locului fiind atât jandarmi, cât şi poliţişti care supraveghează zona.

Video Stirileprotv.ro

Doi dintre presupuşii autori ai agresiunii, identificaţi

Poliţiştii dâmboviţeni au identificat doi dintre presupuşii autori ai conflictului - doi tineri de 26 şi 29 de ani, pe care îi audiază.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, subinspector Ioana Preda, alte două persoane implicate în scandalul în care s-au folosit bâte şi alte obiecte contondente sunt căutate de poliţişti în acest moment, toţi urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzaţiile de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici