Trei dintre arestaţii în cazul furtului de la Ciorogârla cer eliberarea provizorie

Trei dintre militarii arestaţi preventiv în cazul furtului de arme de la Ciorogârla au făcut cereri de eliberare provizorie care urmează să fie judecate, săptămâna viitoare, de Tribunalul Militar Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

44 afișări
Imaginea articolului Trei dintre arestaţii în cazul furtului de la Ciorogârla cer eliberarea provizorie

Trei dintre arestaţii în cazul furtului de la Ciorogârla cer eliberarea provizorie (Imagine: Mediafax Foto)

Avocatul militarului Cristian Radu, Bogdan Clepcea-Rădescu, a confirmat, vineri, pentru MEDIAFAX, că a făcut cerere de eliberare provizorie sub control judiciar pentru acesta.

Surse judiciare au declarat, vineri, că trei dintre cei şapte militari arestaţi preventiv au depus cereri de eliberare provizorie.

Marţi, toţi cei şapte militari acuzaţi în cazul furtului de arme de la unitatea militară din Ciorogârla au fost arestaţi preventiv, pentru 25 de zile, în urma deciziei Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti.

Ultimii patru militari, caporalii Cristian Radu şi Marian Tudorache şi, respectiv, soldaţii Marian Dinu şi Nicuşor Niţă, au primit mandate de arestare pentru 25 de zile. Ei ar urma să stea în arest preventiv până în 13 martie, potrivit deciziei magistraţilor militari, care au admis recursul formulat de procurorii militari faţă de decizia iniţială potrivit căreia ei ar fi trebuit cercetaţi în libertate.

Cei patru sunt acuzaţi de încălcare de consemn.

Celorlalţi trei militari arestaţi anterior le-au fost respinse recursurile, ei fiind menţinuţi în arest prin aceeaşi decizie a instanţei militare.

Conform deciziei instanţei, arestaţii vor fi duşi în arestul Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi:

Cei şapte militari acuzaţi în cazul Ciorogârla, arestaţi preventiv

Ciorogârla: Un depozit de armament a fost spart

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici