Trei gospodării, afectate de un incendiu în judeţul Suceava

Trei gospodării sunt afectate de un incendiu care a izbucnit luni dimineaţa în satul Costişa din judeţul Suceava.

163 afișări
Imaginea articolului Trei gospodării, afectate de un incendiu în judeţul Suceava

Trei gospodării, afectate de un incendiu în judeţul Suceava

Potrivit ISU Suceava, sunt afectate trei gospodării. La prima gospodărie, flăcările au cuprins casa de locuit şi două anexe gospodăreşti, la a doua proprietate arde o construcţie anexă, iar flăcările au afectat şi podul casei de locuit, iar la a treia gospodărie este afectată o singură anexă gospodărească.

Nu sunt inregistrate victime.

Intervin pompierii militari şi civili cu 6 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Forţele de intervenţie au localizat incendiul şi nu mai există pericol de propagare a flăcărilor.

Intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici