Trei hoţi, prinşi în timp ce spărgeau sediul unei firme din Capitală

Trei membri ai unei grupări specializate în furt din locuinţe şi firme au fost prinşi în flagrant, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce spărgeau sediul unei societăţi din sectorul 4, potrivit Poliţiei Capitalei.

102 afișări
Imaginea articolului Trei hoţi, prinşi în timp ce spărgeau sediul unei firme din Capitală

Trei hoţi, prinşi în timp ce spărgeau sediul unei firme din Capitală (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 3 i-au prins în flagrant pe cei trei bărbaţi, doi din Bucureşti şi unul din judeţul Ilfov, cunoscuţi cu antecedente penale, imediat după ce, prin forţarea uşii de acces, au intrat în incinta unei societăţi comerciale din sectorul 4.

În maşina acestora au fost găsite instrumente folosite la spargeri şi bunuri furate, între care şi cele din societatea comercială. Prejudiciul cauzat, estimat la aproximativ 26.000 de lei, a fost recuperat integral şi restituit firmei.

Membrii grupării, denumite "Spărgătorii Kogo", acţionau în sectoarele 1, 3 şi 4 ale Capitalei, fiind suspectaţi de comiterea altor trei spargeri.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 3 şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu cei trei în stare de reţinere pentru furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici