Trei jandarmi duşi la spital, în urma altercaţiilor de la Universitate

Trei jandarmi au fost transportaţi la unităţi sanitare din Capitală în timpul altercaţiilor de la Universitate, unul fiind dus în stare gravă la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde a rămas internat, iar doi la Spitalul Floreasca, ambii fiind externaţi în prezent.

273 afișări
Imaginea articolului Trei jandarmi duşi la spital, în urma altercaţiilor de la Universitate

Trei jandarmi duşi la spital, în urma altercaţiilor de la Universitate (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Alţi doi jandarmi au refuzat internarea, primind îngrijiri la faţa locului.

Cei doi jandarmi care au ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală au avut traumatism cranio - cerebral, unul având în plus o plagă la cap.

"Ambii jandarmi au avut traumatisme cranio-cerebrale. Unul dintre ei a avut în plus şi o plagă la scalp. Acesta din urmă a rămas peste noapte după ce i-a fost suturată plaga. Celălalt jandarm a plecat încă de sâmbătă", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca , medicul Bogdan Opriţa.

El a spus că nici celelalte persoane duse la spital din Piaţa Universităţii nu au rămas internate.

Un alt jandarm a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bagdasar Arseni, acesta fiind cel mai grav rănit, a declarat pentru MEDIAFAX, subsecretarul de stat, medicul Andrei Georgescu.

Aproape 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul manifestărilor de sâmbătă din Piaţa Universităţii, printre ele fiind şi cinci jandarmi.

Au fost, de asemenea, persoane agitate şi sub influenţa băuturilor alcoolice, cu boli cronice decompensate, s-au înregistrat leşinuri cât şi intoxicaţii cu gaze sau substanţe toxice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici