Trei maşini au ars într-un incendiu produs în sectorul 1 al Capitalei (Video)

Trei maşini au fost distruse aproape în întregime în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Soveja din sectorul 1 al Capitalei, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

113 afișări
Imaginea articolului Trei maşini au ars într-un incendiu produs în sectorul 1 al Capitalei (Video)

Trei maşini au ars într-un incendiu produs în sectorul 1 al Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.30, pe strada Soveja nr. 24A, pompierii intervenind cu trei maşini cu apă şi spumă şi o descarcerare. Focul a fost stins după aproximativ o oră.

În urma incendiului, o maşină Fiat şi un Porsche Cayenne au fost distruse în proporţie de 80 la sută, iar un BMW X5 în proporţie de aproximativ 70 la sută, a precizat sursa citată

Din primele cercetări pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat, în acest caz fiind deschisă o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici