Trei morţi şi patru răniţi în urma unui accident rutier produs în judeţul Sibiu - VIDEO

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar alte patru, între care doi copii, au ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 1, în apropierea localităţii sibiene Sălişte.

286 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi patru răniţi în urma unui accident rutier produs în judeţul Sibiu - VIDEO

Trei morţi şi patru răniţi în urma unui accident rutier produs în judeţul Sibiu (Captură video)

În accident au fost implicate două autoturisme şi un tir.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspector Luciana Balteş, într-o curbă deosebit de periculoasă un autoturism care circula pe direcţia Sebeş-Sibiu a pătruns pe contrasens, unde maşina s-a ciocnit cu un autotren. Din autotren, autoturismul a fost proiectat perpendicular pe sensul opus de mers, lovind o altă maşină, care circula regulamentar.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul vinovat de producerea accidentului, împreună cu soţia sa, care era pe scaunul din dreapta.

Doi soţi împreună cu copiii lor în vârstă de 4 şi 15 ani, care erau în autoturismul lovit pe contrasens, au scăpat cu viaţă, dar au fost răniţi grav. Bunica copiilor, în vârstă de 65 de ani, a murit.

Cele patru persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor Sibiu.

“Patru victime au ajuns la secţia UPU din Sibiu - doi adulţi, un adolescent şi un copil de patru ani. Din punct de vedere hemodinamic sunt stabili, nu se pune problema ameninţării vieţii", a declarat doctor Ovidiu Coca, medic UPU Sibiu.

În urma accidentului, circulaţia a fost blocată timp de peste o oră.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici