Trei muncitori au ajuns la spital, în urma exploziei unei conducte de gaz

Trei muncitori în vârstă de 21, 31 şi, respectiv, 54 de ani au fost internaţi, vineri după-amiază, la Spitalul de Urgenţe Sfântu Ioan, din Iaşi, cu diverse arsuri, în urma exploziei unei conducte de gaz, în localitatea Valea Adâncă, situată în vecinătatea municipiului.

16 afișări
Imaginea articolului Trei muncitori au ajuns la spital, în urma exploziei unei conducte de gaz

Trei muncitori au ajuns la spital, în urma exploziei unei conducte de gaz (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii ieşeni au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările şi cauzele în care s-a produs explozia, la ora actuală existând două ipoteze: muncitorii fie încercau să facă un branşament la conducta respectivă, fie săpau o groapă în zonă şi au lovit conducta, care a explodat.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele E.ON Moldova au întreurupt furnizarea gazului pe conductă, acest lucru afectând-i pe locuitorii din Valea Adâncă, şi au sigilat toată instalaţia, până la finalizarea cercetărilor de către inspectorii de muncă şi poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Dan Marciuc, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că un echipaj de pompieri s-a deplasat imediat la faţa locului, dar nu a fost necesară intervenţia lor întrucât explozia nu a fost urmată de incendiu.

"Am descoperit la locul exploziei trei muncitori angajaţi ai unei firme private de instalaţii care, potrivit evaluărilor făcute de medicii sosiţi cu ambulanţa, aveau arsuri de gradele doi şi trei. Oamenii au fost imediat preluaţi şi duşi la spital", a spus Marciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici