Trei muncitori au fost răniţi la Sibiu după ce au atins un cablu electric în timp ce lucrau

Trei muncitori au fost răniţi miercuri, după ce au atins un cablu electric în timp ce lucrau cu un excavator, în municipiul Sibiu. Pentru unul dintre ei s-a cerut intervenţia elicopterului SMURD.

241 afișări
Imaginea articolului Trei muncitori au fost răniţi la Sibiu după ce au atins un cablu electric în timp ce lucrau

Trei muncitori au fost răniţi la Sibiu după ce au atins un cablu electric în timp ce lucrau

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că două echipaje SMURD au intervenit într-un cartier din municipiul Sibiu pentru acordarea primului-ajutor medical şi transportarea la spital a trei persoane electrocutate.

”Se pare că ar fi atins un cablu electric. Lucrau cu un excavator. Sunt toţi bărbaţi cu vârste de peste 30 de ani”, a spus sursa citată.

Pentru unul dintre muncitori s-a cerut intervenţia elicopterului SMURD Târgu-Mureş.

Urmează ca ITM să înceapă o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici