Trei muncitori, prinşi sub un mal de pământ la Pasajul Băneasa - VIDEO

Trei muncitori sunt prinşi sub un mal de pământ la Pasajul Băneasa, vizavi de Aeroportul Băneasa, patru ambulanţe SMURD fiind trimise la faţa locului, unde deja se află echipele de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti care încearcă să îi scoată.

61 afișări
Imaginea articolului Trei muncitori, prinşi sub un mal de pământ la Pasajul Băneasa - VIDEO

Trei muncitori, prinşi sub un mal de pământ la Pasajul Băneasa - VIDEO

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a fost sesizat în jurul orei 18.30 despre faptul că în zona Pasajului Băneasa sunt trei muncitori care au fost prinşi complet sub un mal de pământ.

La faţa locului au fost trimise patru echipaje de pompieri salvatori şi patru echipaje SMURD.

La locul accidentului au venit două maşini de la Institutul Naţional de Medicină Legală.

O a patra persoană a fost scoasă din zona unde a avut loc accidentul şi transportată la spital. Şeful SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul nu a fost surprins de malul de pământ, în schimb era foarte agitat, el fiind dus la Spitalul Elias.

Bogdan Opriţa a mai spus că bărbatul dus la Spitalul Elias va rămâne internat, el suferind un şoc, pentru că unul din cei trei muncitori prinşi sub malul de pământ la Pasajul Băneasa este fratele lui.

Şeful SMURD Bucureşti a mai spus că un caz similar a avut loc în urmă cu câţiva ani. Atunci, un muncitor prins sub un mal de pământ a scos după aproximativ 40 de minute şi a putut fi salvat, dar pentru că acesta a căzut cu capul într-o găleată şi a avut cum să respire. Opriţa a spus însă că în situaţii de acest gen şansele de supravieţuire sunt minime.

Muncitorii prinşi sub un mal de pământ au fost scoşi morţi

 

Pompierii salvatori au scos trupul ultimului bărbat prins sub un mal de pământ la Pasajul Băneasa, operaţiunile de scoatere a celor trei muncitori fiind încheiate după 12 ore de la producerea accidentului.

Primul muncitor a fost scos mort în jurul orei 24.00, trupul acestuia fiind dus la Institutul Naţional de Medicină Legală. Trei ore mai târziu, pompierii salvatori au scos de sub malul de pământ trupului unui alt muncitor.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici