Trei persoane au fost reţinute după ce au cerut 20.000 de euro pentru vrăjitorie

  • Trei persoane au fost reţinute, miercuri, într-un dosar în care se fac cercetări pentru înşelăciune.
  • Din 2021 până în prezent, patru bănuiţi ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie, şi i-ar fi luat 20.000 de euro.
363 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au fost reţinute după ce au cerut 20.000 de euro pentru vrăjitorie

Trei persoane au fost reţinute după ce poliţiştii au făcut miercuri dimineaţa o percheziţie domiciliară în Capitală într-un dosar în care se fac cercetări pentru înşelăciune.

Din 2021 până în prezent, patru bănuiţi ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie, şi i-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro.

Persoanele în cauză au fost duse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici