Trei persoane, între care o femeie însărcinată, rănite într-un accident rutier pe DN1, la Otopeni

Trei persoane, între care şi o femeie însărcinată în luna a patra, au fost transportate la spital, luni, în urma unui accident rutier produs pe DN1, în apropierea Aeroportului "Henri Coandă", în care au fost implicate două autoturisme, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Ilfov.

385 afișări
Imaginea articolului Trei persoane, între care o femeie însărcinată, rănite într-un accident rutier pe DN1, la Otopeni

Trei persoane, între care o femeie însărcinată, rănite într-un accident rutier pe DN1, la Otopeni (Imagine: Shutterstock)

Potrivit surselor citate, accidentul a avut loc în jurul orei 12.40, când şoferul unei maşini Dacia Logan, care mergea pe DN1, dinspre Ploieşti spre Bucureşti, a pierdut cotrolul asupra direcţiei, la kilometrul 16, şi a ajuns pe contrasens. Autoturismul s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, şoferul care a intrat pe contrasens şi două persoane din cealaltă maşină, soţ şi soţie, femeia fiind însărcinată în luna a patra, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Cele trei victime nu au suferit răni grave, au precizat poliţiştii.

Bărbatul care a provocat accidentul a declarat că a tras de volan după ce un alt şofer ar fi frânat brusc în faţa lui. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici