Trei persoane rănite grav în Mureş după ce un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit

Trei persoane au fost rănite grav, sâmbătă, după ce un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit pe DN 15E60 Luduş –Târgu Mureş, judeţul Mureş.

208 afișări
Imaginea articolului Trei persoane rănite grav în Mureş după ce un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit

Trei persoane rănite grav în Mureş după ce un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Mureş, pe DN 15E60 Luduş –Târgu Mureş, la kilometrul 33+750 de metri, traficul este blocat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion.

În urma accidentului trei persoane au fost rănite grav.

”În jurul orei 15.00, pe DN 15 E 60, conducătorul unui auto înmatriculat în Alba a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat pe sensul opus de mers, unde s-a tamponat frontal cu un autotractor înmatriculat în Polonia. În urma accidentului au rezultat trei persoane rănite, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Mureş.

Potrivit acestora, din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, carosabilul fiind umed.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici