Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident produs pe Autostrada Soarelui

Trei persoane au murit, luni dimineaţă, după ce o maşină parcată pe marginea Autostrăzii Soarelui a fost lovită de un TIR, au informat surse din Poliţia Română.

1 afișare
Imaginea articolului Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident produs pe Autostrada Soarelui

Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident produs pe Autostrada Soarelui

Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Brăneşti, pe sensul de mers spre Bucureşti, atunci când un autoturism Dacia, care a oprit pe partea dreaptă a drumului, a fost lovit în plin, din spate, de un autotren şi apoi proiectat în şanţ.

În urma impactului, maşina a luat foc, pentru stingerea ei fiind necesară intervenţia a după autospeciale a pompierilor. Membrii echipajelor de intervenţie au stabilit, iniţial, că în maşină erau două persoane, pe care le-au găsit carbonizate parţial. Ulterior, ei au găsit cadavrul, ars, al unei a treia victime a accidentului.

Imediat după producerea evenimentului, echipajele de poliţie au dirijat traficul pe un drum adiacent. La ora transmiterii ştirii, investigatorii sosiţi la faţa locului încearcă să stabilească identitatea victimelor.

Şoferul autotrenului a declarat că maşina a oprit în faţa sa şi că nu a mai putut evita accidentul, întrucât pe cealaltă bandă de mers venea un alt autovehicul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici