Trei poliţişti au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un alt vehicul, în Capitală

Trei poliţişti au fost răniţi, duminică seara, după ce autospecială în care se aflau a fost lovită de un alt vehicul, la intersecţia Şoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele, din Capitală. Maşina Poliţiei era în misiune, potrivit Brigăzii Rutiere.

784 afișări
Imaginea articolului Trei poliţişti au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un alt vehicul, în Capitală

Trei poliţişti au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un alt vehicul, în Capitală

Brigada Rutieră a fost sesizată, duminică seara, prin apel 112 de producerea unui accident rutier care a avut loc în intersecţia şoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele, în care a fost implicată o autospecială de poliţie.

„Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune, se deplasa pe şoseaua Berceni, iar când a ajuns la intersecţia cu strada Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe strada Ion Iriceanu dinspre şoseaua Olteniţei către Bulevardul Alexandru Obregia”, anunţă Brigada Rutieră.

Şoferul autospecialei de poliţie şi cei doi pasageri, poliţişti, au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, oamenii legii fac verificări pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe sensul de mers catre Piaţa Sudului aplicându-se restricţii de circulaţie sub îndrumarea poliţiştilor rutieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici