Trei puşti de vânătoare cu lunetă şi două pistoale, furate din apartamentul unui notar

Trei puşti de vânătoare cu lunetă şi două pistoale, unul cu bile de cauciuc, iar celălalt cu gaz, ambele neletale, au fost furate, vineri seară, din apartamentul unui notar orădean, iar poliţiştii au dispus filtre în tot judeţul şi au dat armele în urmărire atât în ţară, cât şi în judeţele limitrofe din Ungaria.

324 afișări
Imaginea articolului Trei puşti de vânătoare cu lunetă şi două pistoale, furate din apartamentul unui notar

Trei puşti de vânătoare cu lunetă şi două pistoale, furate din apartamentul unui notar (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Toate cele cinci arme se aflau într-un dulap metalic, alături de sumele de bani şi muniţia sustrase. Dulapul a fost deschis cu cheia pe care proprietarul o păstra în aceeaşi încăpere", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, hoţii au răvăşit apartamentul păgubitului.

Pe lângă cercetările şi investigaţiile făcute pentru identificare autorilor, poliţiştii fac verificări şi cu privire la modul în care proprietarul apartamentului a respectat regimul armelor şi muniţiilor.

Dinu a adăugat că notarul a fost cel care a anunţat Poliţia despre faptul că apartamentul a fost spart.

"Ancheta se efectuează de către o echipă de cercetare complexă. Există deja un cerc de suspecţi însă deocamdată nu au fost identificaţi autorii. Armele au fost date în urmărire, inclusiv în judeţele limitrofe din Ungaria. Au fost dispuse filtre în tot judeţul şi se acţionează cu efective sporite, pentru identificarea autorilor şi recuperarea cât mai rapidă a armelor", a spus Alina Dinu.

Alina Dinu a adăugat că din apartament au mai dispărut 7.000 de lei, 200 de euro şi forinţi în valoare de circa 300 de lei, respectiv un teleobiectiv pentru un aparat foto.

Dinu a afirmat că notarul avea autorizaţie pentru armele deţinute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici