Trei români ucişi de coronavirus până acum în Italia. 29 de infectaţi, în afara ţării

Trei români din Italia au murit după infectarea cu coronavirus, anunţă MAE. În acest moment, 29 de români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu Covid-19.

3797 afișări
Imaginea articolului Trei români ucişi de coronavirus până acum în Italia. 29 de infectaţi, în afara ţării

Sursa foto: Profimedia

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, în acest moment, 29 de români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus.

23 dintre aceştia sunt în Italia, 2 în Namibia, 1 în Spania, 1 în Luxemburg, 1 în Irlanda şi 1 în Tunisia.

De asemenea, MAE precizează că 3 cetăţeni români au murit ca urmare a infecţiei cu COVID-19 în Italia.

Femeia de 80 de ani din comuna Borşa, judeţul Maramureş, primul cetăţean român care a murit de coronavirus, în Italia, a fost adusă în ţară de membrii familiei, alături de sora sa, de asemenea decedată, fără ştirea autorităţilor române. Cele două au fost înmormântate fără preot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici