Trei tâlhari au intrat peste un om în casă, l-au bătut şi i-au furat bunuri şi un card

Trei bărbaţi au fost reţinuţi vineri de către poliţiştii din Capitală în urma unor percheziţii domiciliare, după ce suspecţii ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat, l-au bătut şi au fugit cu bunuri dar şi un card bancar.

227 afișări
Imaginea articolului Trei tâlhari au intrat peste un om în casă, l-au bătut şi i-au furat bunuri şi un card

Trei tâlhari au intrat peste un om în casă, l-au bătut şi i-au furat bunuri şi un card

Cei trei bărbaţi suspecţi de tâlhărie au fost reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare care au avut loc în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi.

"În sarcina celor trei suspecţi a fost reţinut faptul că, în seara de 25.07.2018, în jurul orei 20:30, au pătruns în locuinţa unui alt bărbat, iar prin folosirea violenţei şi ameninţarea cu un cuţit, l-au legat, i-au sustras aparatură electronică, un ceas de mână, dar şi un card bancar, iar la plecare au încuiat victima în propria locuinţă. Ulterior, cei trei bărbaţi au efectuat mai multe operaţiuni financiare frauduloase, prin folosirea cardului sustras la mai multe societăţi comerciale", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

După efectuarea percheziţiilor, cei trei suspecţi de tâlhărie au fost conduşi la sediul Poliţiei Sector 4 Bucureşti în vederea continuării cercetărilor.

"Totodată, au fost ridicate de la mai multe case de amanet din Bucureşti o mare parte din bunurile sustrase. Prejudiciul estimat la 20.000 lei a fost recuperat în totalitate", informează Poliţia Capitalei.

Cele trei persoane sunt în prezent cercetate pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, cu cei trei bărbaţi în stare de arestare preventivă în baza mandatelor emise de Tribunalului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici