Trei tineri din Maramureş au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni. Şoferul era băut şi a părăsit locul accidentului

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din Baia Mare, al cărei şofer era băut şi a părăsit locul accidentului.

466 afișări
Imaginea articolului Trei tineri din Maramureş au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni. Şoferul era băut şi a părăsit locul accidentului

Trei tineri din Maramureş au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni. Şoferul era băut şi a părăsit locul accidentului

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii l-au depistat pe şofer la 15 minute de la producerea accidentului.

„A avut loc un accident la intersecţia străzii Macului cu strada Grănicerilor din Baia Mare, iar trei pietoni, care traversau regulamentar, au fost surprinşi şi accidentaţi de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei. Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 52 de ani la 15 minute de la sesizarea faptei, iar acesta a recunoscut că a condus autoturismul implicat în accident. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Meteş.

Şoferul vinovat a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, urmând a fi dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Directorul medical al SAJ Maramureş, Alexandru Ilieş, a declarat la rândul său corespondentului MEDIAFAX că pietonii răniţi sunt două fete de 16 ani şi un tânăr de 19 ani.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD şi o ambulanţă a SAJ Maramureş, care au acordat victimelor primele îngrijiri medicale şi le-au transportat la UPU Baia Mare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
;ofer,
prins

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici