Trei traficanţi de droguri de mare risc au fost reţinuţi. Procurorii cer arestare preventivă

  • Trei traficanţi de droguri de mare risc au fost reţinuţi.
  • Doi dintre ei au fost prinşi în flagrant în timp ce comercializau cocaină cumpărată de la al treilea.
  • Ei mai avea acasă cristal, mefedronă şi 2MMC.
163 afișări
Imaginea articolului Trei traficanţi de droguri de mare risc au fost reţinuţi. Procurorii cer arestare preventivă

Trei traficanţi de droguri de mare risc au fost reţinuţi. Procurorii cer arestare preventivă

„La data de 22.04.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea a 3 inculpaţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. Măsurile au fost luate după ce doi dintre aceştia au fost prinşi în flagrant în timp ce comercializau o cantitate de cocaină ( drog de mare risc), pe care o procuraseră de la cel de al treilea inculpat”, transmit procurorii DIICOT.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost găsite şi alte droguri de mare risc şi substanţe cu efecte psihoactive, respectiv cocaină, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, 4-MMC, cunoscut sub numele de mefedronă şi 2 MMC, bani, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

Procurorii au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare cu propunerea arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
traficanţi,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici