Trei turişti în pericol de înec, pe braţul Chilia. Au fost salvaţi dintr-o ambarcaţiune pe jumătate scufundată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea a trei turişti aflaţi pe o ambarcaţiune în risc de scufundare, pe braţul Chilia, braţul Bâstroe.

691 afișări
Imaginea articolului Trei turişti în pericol de înec, pe braţul Chilia. Au fost salvaţi dintr-o ambarcaţiune pe jumătate scufundată

Trei turişti în pericol de înec, pe braţul Chilia. Au fost salvaţi dintr-o ambarcaţiune pe jumătate scufundată

Potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă dimineaţa de Garda de Coastă, incidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 19.00.

Cei trei turişti, aflaţi într-o ambarcaţiune pe braţul Chilia, zona canalul Bâstroe, au solicitat ajutor prin 112, sesizând faptul că barca pe care se aflau se scufundă.

În ciuda condiţiilor de navigaţie pe timp de noapte, în cel mai scurt timp (aproximativ 15 minute), în zonă a ajuns un echipaj al Gărzii de Coastă cu nava MAI 4066, care a găsit ambarcaţiunea pe jumătate scufundată, intervenind pentru recuperarea persoanelor.

Acestea au vârste cuprinse intre 70 şi 75 de ani şi se aflau la pescuit sportiv în momentul în care au constatat că barca a început să ia apă şi să se scufunde.

Cei trei bărbaţi au fost transportaţi in conditii de siguranţă la sediul Punctului de Lucru Periprava, apoi au fost cazaţi în localitate, nefiind solicitate îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici