Trei urmăriţi internaţional, aduşi în ţară din Franţa şi Marea Britanie

Trei bărbaţi, pe numele cărora erau emise mandate de executare a unor pedepse, au fost aduşi vineri în ţară din Franţa şi Marea Britanie, a anunţat sâmbătă IGPR.

455 afișări
Imaginea articolului Trei urmăriţi internaţional, aduşi în ţară din Franţa şi Marea Britanie

Trei urmăriţi internaţional, aduşi în ţară din Franţa şi Marea Britanie

Este vorba de un bărbat de 39 de ani, din Argeş, urmărit internaţional pentru infracţiuni de fals. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Piteşti, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani şi 2 luni.

Un alt bărbat de 38 de ani, din Vâlcea, a fost escortat din Marea Britanie, fiind urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiunii rutiere. Judecătoria Arad a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 1 an.

Tot vineri, a fost adus în ţară un bărbat de 52 de ani, domiciliat în Alba, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Acesta a fost adus din Franţa, având emis de către Judecătoria Târgu Mureş, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 1 an şi 2 luni

Toţi trei au fost încarceraţi, în vederea executării mandatelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici