Treisprezece maşini avariate în urma unor accidente în lanţ pe A1

Cinci accidente în lanţ în care au fost implicate 13 maşini s-au produs, în noaptea de duminică spre luni, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 11, fără să fie înregistrate victime.

11 afișări
Imaginea articolului Treisprezece maşini avariate în urma unor accidente în lanţ pe A1

Treisprezece maşini avariate în urma unor accidente în lanţ pe A1 (Imagine: Mediafax Foto)

Accidentele au avut loc pe sensul dinspre Piteşti spre Capitală, în momentul în care un şofer a frânat brusc, iar două maşini din spate s-au tamponat. Ulterior, alte zece autoturisme au fost implicate în patru tamponări din cauza şoferilor neatenţi în trafic.

Toate cele cinci tamponări au avut loc la distanţă mică, în zona kilometrului 11.

Potrivit agentului Daniel Alecu de la Poliţia A 1, accidentele au avut loc din cauza conducătorilor auto care nu au păstrat distanţa regulamentară faţă de maşinile din faţă.

În urma accidentelor 13 maşini au fost avariate, însă nu au existat victime. Autoturismele avariate au fost direcţionate rapid pe banda de urgenţă a autostrăzii, astfel încât traficul rutier pe A1, în zona accidentelor, nu a fost blocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici