Tren de persoane blocat în Maramureş în urma unei avalanşe

Un tren de persoane care circulă între Vişeu de Sus şi Sighetu Marmaţiei a fost blocat, marţi după-amiază, timp de aproximativ 40 de minute, din cauza unei avalanşe care a dus la blocarea căii ferate.

278 afișări
Imaginea articolului Tren de persoane blocat în Maramureş în urma unei avalanşe

Tren de persoane blocat în Maramureş în urma unei avalanşe (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Staţiei CFR Sighetu Marmaţiei, Florin Rus, a afirmat că trenul personal care circula pe ruta Vişeu - Sighetu Marmaţiei a fost oprit în staţia Petrova, pentru că la Bistra a avut loc o avalanşă de mici dimensiuni.

La rândul său, viceprimarul localităţii Bistra, Vasile Duciuc, prezent la faţa locului, a spus că zăpada de pe un versant din apropierea liniei ferate a căzut peste şine, blocând accesul.

Vasile Duciuc a declarat că trenul a staţionat aproximativ 40 de minute, până când s-a intervenit pentru curăţarea zăpezii de pe calea ferată.

El a precizat că la ora transmiterii acestei ştiri zăpada fusese curăţată de pe şine, iar trenul urmează să plece spre destinaţie.

Potrivit autorităţilor, călătorii nu au fost în pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici