Trenuri anulate duminică şi luni din cauza zăpezii şi a gerului

Mai multe trenuri spre Constanţa şi Bârlad au fost anulate, duminică şi luni, din cauza zăpezii şi a gerului, circulaţia feroviară desfăşurându-se în continuare în condiţii de iarnă, informează CFR Călători.

87 afișări
Imaginea articolului Trenuri anulate duminică şi luni din cauza zăpezii şi a gerului

Şase trenuri Personal, anulate din cauza zăpezii şi a gerului (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Duminică sunt anulate 13 trenuri:

Luni este anulat un singur tren, Acceleratul 1982, pe relaţia Tulcea - Medgidia - Bucureşti Nord.

De asemenea, cinci trenuri Personal pe rutele spre Bârlad au fost anulate, duminică şi luni.

Duminică au fost anulate trenurile Personal 6304 şi 6303, pe relaţia Bârlad - Bereşti şi retur, precum şi Personalul 6423, pe ruta Bârlad - Fălciu Nord, a precizat CFR Călători. Luni vor fi anulate trenurile Personal 6420, pe relaţia Fălciu Nord - Bârlad, şi 6301, pe ruta Bereşti - Bârlad.

Anterior, CFR Călători a anunţat că duminică sunt anulate şase trenuri:

  • Personal, respectiv 7052 şi 7051, pe relaţia Făurei - Urziceni şi retur,

  • Personal 8383 şi 8386, pe ruta Constanţa - Mangalia şi retur,

  • Personal 8672 şi 8671, Medgidia - Negru Vodă şi retur.

Călătorii sunt sfătuiţi să solicite informaţii despre modificările în circulaţia trenurilor, în staţiile şi agenţiile CFR sau la numărul de telefon 021/9521.

"CFR Călători regretă inconvenientele create şi asigură pasagerii că măsurile care se iau în cadrul Comandamentului de iarnă al societăţii au ca principal scop siguranţa călătoriei cu trenul", menţionează sursa citată.

Zeci de drumuri judeţene şi comunale din Constanţa sunt în continuare închise, duminică, din cauza zăpezii depuse pe carosabil, iar circulaţia pe drumurile naţionale se desfăşoară îngreunat, în condiţii de iarnă.

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a declarat că la această oră nu există drumuri naţionale închise în judeţul Constanţa, dar că circulaţia se desfăşoară îngreunat, în condiţii de iarnă.

Avertizarea cod galben de ger pentru Bucureşti şi 35 de judeţe a intrat în vigoare de vineri seară, ora 22.00 şi este valabilă până în 27 ianuarie. Meteorologii au anunţat că, în această perioadă, în estul, sudul şi centrul ţării temperaturile în timpul nopţii pot scădea până la minus 25 de grade Celsius.

ANM a emis, duminică, şi o avertizare cod portocaliu de ger pentru judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Braşov, Harghita şi Covasna, unde, până miercuri dimineaţă, temperaturile minime vor coborî noaptea până la minus 26 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici