Trenuri între Gara de Nord şi Bucureşti Obor, de la 1 aprilie

Patru perechi de trenuri pe relaţia Bucureşti Nord – Bucureşti Obor şi retur vor circula, începând cu 1 aprilie, între orele 06.12 şi 14.44, călătoria durând aproximativ 40 de minute, a anunţat, vineri, CFR Călători.

548 afișări
Imaginea articolului Trenuri între Gara de Nord şi Bucureşti Obor, de la 1 aprilie

Trenuri între Gara de Nord şi Bucureşti Obor, de la 1 aprilie (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, compania a introdus aceste trenuri pentru a răspunde solicitărilor călătorilor. Trenuri vor face legătura între Gara de Nord din Capitală şi Bucureşti Obor şi retur, trecând şi prin staţia CFR Pantelimon Sud.

Trenurile vor circula de luni până sâmbătă, între orele 06.12 şi 14.44.

Astfel, trenurile vor pleca din staţia Gara de Nord la orele: 6.12, 7.55, 10.23 şi 13.07, iar din staţia Bucureşti Obor la orele 07.19, 9.15, 11.50 şi 14.05, călătoria durând apoximativ 40 de minute.

Biletele se pot cumpăra de la toate casele de bilete din staţiile CFR şi de la agenţiile de voiaj, inclusiv de la casa de bilete CFR Călători din Complexul Comercial din vecinătatea staţiei Pantelimon sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici