Tricolorul românesc, format din eşarfele a sute de motociclişti, la Slowride Transalpina Fest

Peste 300 de motociclişti din România au creat sâmbătă un steag imens, cu ajutorul unor eşarfe colorate în roşu, galben şi albastru, în localitatea Baia de Fier, lângă Peştera Muierilor, la Slowride Transalpina Fest.

792 afișări
Imaginea articolului Tricolorul românesc, format din eşarfele a sute de motociclişti, la Slowride Transalpina Fest

Tricolorul românesc, format din eşarfele a sute de motociclişti, la Slowride Transalpina Fest

Prima ediţie a Slowride Transalpina Fest, organizată în perioada 14-16 iulie, este dedicată iubitorilor de motociclete şi concerte rock, iar sâmbătă, în cadrul unei parade, sute de motociclişti au format tricolorul românesc, la Baia de Fier.

"Am vrut să aducem o premieră pentru România şi să formăm cel mai mare tricolor din motociclete. Am avut în paradă peste 300 de motociclişti, iar fiecare motociclist a purtat una dintre culorile drapelului României. Am mers astfel în paradă pe o distanţă de 25 de kilometri. Anul viitor vrem să facem un tricolor şi mai mare şi să stabilim un record Guiness. Prin această paradă am vrut să promovăm, ca de fiecare dată, deviza noastră <<Motociclişti, fiţi responsabili!>>", a declarat Bogdan Mitu, preşedintele SlowRiders RC.

Pe scena amplasată pe stadionul din apropierea Peşterii Muierilor vor concerta sâmbătă seara ZOB, Altar, Bucovina şi alţii, preţurile biletelor de intrare variaind între 15 lei pentru o zi şi 40 de lei pentru toate cele trei zile cât durează evenimentul.

Participanţii la festival se pot bucura de concursuri cu premii în aer liber, muzică folk la foc de tabără şi vor putea cumpăra produse şi accesorii moto în cadrul expoziţiei speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici