Troleibuzele liniei 66 nu circulă sâmbătă şi duminică

Circulaţia troleibuzelor liniei 66 este suspendată, sâmbătă şi duminică, pentru efectuarea unor lucrări la reţeaua electrică de contact pe strada Sportului, pentru preluarea călătorilor fiind înfiinţată linia navetă de autobuze 667.

57 afișări
Imaginea articolului Troleibuzele liniei 66 nu circulă sâmbătă şi duminică

Troleibuzele liniei 66 nu circulă sâmbătă şi duminică (Imagine: www.ratbnav.ro)

"În vederea executării unor lucrări la reţeaua electrică de contact de pe strada Sportului, în zilele de 22.03.2008 (sâmbătă) şi 23.03.2008 (duminică), se întrerupe alimentarea cu energie electrică a reţelei de troleibuze. Din această cauză, linia 66 va fi suspendată", se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă de autobuze 667, care va circula de la Spitalul Fundeni, pe strada Sportului, Şoseaua Colentina, Calea Moşilor, Bulevardul Carol I, până la Piaţa Rosetti. Abonamentele valabile pe linia 66 vor fi valabile şi pe linia 667, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici