Trupul bărbatului care s-a înecat sub privirile fiului său şi ale unui nepot, găsit de scafandri

Trupul bărbatului de 41 de ani dispărut, marţi după-amiază, în barajul de la Soleşti, judeţul Vaslui, sub privirile fiului său de 11 ani şi ale unui nepot a fost găsit, după două zile de căutări, de către scafandrii profesionişti şi pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

184 afișări
Imaginea articolului Trupul bărbatului care s-a înecat sub privirile fiului său şi ale unui nepot, găsit de scafandri

Trupul bărbatului care s-a înecat sub privirile fiului său şi ale unui nepot, găsit de scafandri (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Pompierii şi scafandrii profesionişti ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au reuşit să-l găsească, miercuri după-amiază, pe bărbatul de 41 de ani, înecat cu o zi în urmă în barajul de la Soleşti, din care este alimentat cu apă brută municipiul Vaslui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Echipele de căutare, formate din 14 specialişti ai ISU Vaslui, au găsit cadavrul vasluianului înecat sub privirile fiului său de 11 ani şi ale unui nepot pe fundul lacului, la o adâncime de aproximativ trei metri.

"Acţiunile de căutare au început marţi după-amiază, la scurt timp de la primirea apelului la numărul de urgenţă 112, fiind întreruptă odată cu lăsarea întunericului. Cei trei scafandri, împreună cu 11 specialişti în astfel de misiuni, au reluat căutările astăzi dimineaţă (n.r.- miercuri), trupul bărbatului fiind găsit şi recuperat", a declarat, miercuri, responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Ciprian Silav.

Cadavrul vasluianului de 41 de ani, care s-a înecat după ce a intrat în apă să se răcorească, a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei exacte a decesului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici