Trupul bărbatului care s-a răsturnat cu barca pe Dunăre, găsit după o săptămână. Nepotul lui este căutat în continuare

Poliţiştii constănţeni au găsit, sâmbătă, trupul bărbatului dispărut în urmă cu o săptămână după ce ambarcaţiunea cu care se plimba pe Dunăre, împreună cu nepotul său de patru ani, s-a răsturnat în apropiere de Cernavodă, corpul copilului nefiind descoperit până în prezent.

194 afișări
Imaginea articolului Trupul bărbatului care s-a răsturnat cu barca pe Dunăre, găsit după o săptămână. Nepotul lui este căutat în continuare

Trupul bărbatului care s-a răsturnat cu barca pe Dunăre, găsit după o săptămână. Nepotul lui este căutat în continuare (Imagine: Remus Badea/ Mediafax Foto)

"Poliţiştii Postului Transporturi Navale Cernavodă nu au încetat căutările, iar astăzi (sîmbătă - n.r.), în jurul orei 12.30, un echipaj aflat în patrulare pe fluviul Dunărea a descoperit trupul bărbatului dispărut în data de 28 aprilie, plutind pe apă, în amonte de ecluza de la Cernavodă a Canalului Dunăre - Marea Neagră", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Gelu Manolescu.

Poliţiştii din Cernavodă continuă căutările pentru a-l găsi şi pe copilul de patru ani care se afla în barcă împreună cu unchiul său în momentul în care ambarcaţiunea s-a răsturnat.

Cei doi făceau parte dintr-un un grup mai mare de persoane care au petrecut de Florii pe malul Dunării, în amonte de podul Anghel Saligny din zona localităţii Cernavodă, iar la un moment dat unchiul, în vârstă de 32 de ani, şi-a luat nepotul la o plimbare cu o barcă cu motor. Ei au ieşit cu ambarcaţiunea din fibră de sticlă în jurul orei 20.40, când deja se întunecase, iar de atunci nu au mai fost văzuţi. Ulterior, a fost găsită ambarcaţiunea, care plutea în derivă.

Autorităţile au căutat continuu trupurile celor doi, inclusiv cu scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", însă fără rezultat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici