Trupul neînsufleţit al lui Sabin Bălaşa va fi depus în incinta Universităţii din Iaşi

Trupul neînsufleţit al lui Sabin Bălaşa va fi depus, vineri, în incinta Universităţii Iaşi, unde cei apropiaţi, dar şi cei care l-au apreciat, îi vor putea aduce un ultim omagiu, urmând ca sâmbătă, artistul să fie înmormântat, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Uniunii Artiştilor Plastici.

82 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al lui Sabin Bălaşa va fi depus în incinta Universităţii din Iaşi

Trupul neînsufleţit al lui Sabin Bălaşa va fi depus în incinta Universităţii din Iaşi

Pictorul Sabin Bălaşa a decedat, marţi, la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti, artistul fiind paralizat de la mijloc în jos, ca urmare a unui cancer generalizat. Decesul a survenit unui atac cardio-respirator, neresucitabil din cauza multiplelor metastaze.

În urma unei cereri pe care fiul pictorului o adresase recent Primăriei ieşene, Consiliul Local a aprobat, luni, atribuirea unui loc de veci în cimitirul "Eternitatea" din Iaşi pictorului Sabin Bălaşa.

În adresa către Primăria Iaşi, fiul pictorului arăta că tatăl său "se simte legat sufleteşte de oraş" şi că îşi doreşte să fie înmormântat la Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici