Trupul scafandrului dispărut acum trei zile a fost recuperat - VIDEO

Trupul scafandrului de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, care s-a înecat, vineri după-amiază, în lacul Fântânele, a fost scos la suprafaţă, duminică, de doi scafandri, după 48 de ore de la dispariţie, subofiţerul fiind găsit la o adâncime de patru metri, în apropiere de stăvilar.

124 afișări
Imaginea articolului Trupul scafandrului dispărut acum trei zile a fost recuperat - VIDEO

Trupul scafandrului dispărut acum trei zile a fost recuperat (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, căpitan Florin Cocoşilă, trupul scafandrului Emil Bondrescu, în vârstă de 36 de ani, înecat în Lacul Fântânele, a fost scos la suprafaţă, duminică în jurul orei 12.00, după aproximativ 48 de ore de la sesizarea dispariţiei bărbatului.

"În apă a intrat un scafandru de la Constanţa şi unul de la noi de la unitate (Craiova - n. r.) şi l-au găsit pe colegul nostru prins între două batardouri metalice care au rolul de a opri trecerea apei prin stăvilar", a precizat căpitanul Florin Cocoşilă.

Emil Bondrescu (36 ani) din Craiova, şeful Gărzii Intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Craiova a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, s-a aflat vineri în timpul liber şi a fost solicitat de o firmă care are în concesiune lacul de la Fântânele să se scufunde pentru a fixa o pânză geotextilă la un stăvilar, necesară pentru a regla presiunea apei.

Pentru a-i ajuta pe scafandrii de la ISU Dolj, la faţa locului a ajuns şi un echipaj specializat din judeţul Mehedinţi, de la Porţile de Fier. Căutările au fost reluate duminică dimineaţă, scafandrii reuşind, şi cu ajutorul unui scafandru constănţean, să scoată trupul neînsufleţit al lui Emil Bondrescu, după aproximativ 48 de ore de când bărbatul a dispărut în apă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici