Trupul tânărului căzut în Jiu duminică a fost găsit

  • Trupul tânărului de 28 de ani căzut în apele Jiului, duminică, în judeţul Gorj, a fost găsit vineri.
  • Tânărul ajunsese în apă după ce s-a dezechilibrat dintr-o barcă.
465 afișări
Imaginea articolului Trupul tânărului căzut în Jiu duminică a fost găsit

Pompierii gorjeni anunţă că trupul neînsufleţit al tânărului căzut în apele Jiului, zona Vârţ, a fost găsit vineri în jurul prânzului.

Trupul neînsufleţit a fost găsit în apropierea barajului de la termocentrala Rovinari.

Poliţiştii gorjeni anunţau, duminică, faptul că doi bărbaţi de 28 şi 35 de ani, din Târgu Jiu, erau într-o barcă pneumatică pe râul Jiu, când tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurenţiu, s-a dezechilibrat şi a căzut în apă.

Bărbatul de 35 de ani a fost salvat, însă cel de 28 de ani nu a mai fost găsit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici