Trupul unui bărbat pe jumătate devorat de câini şi cu faţa arsă, găsit într-o casă părăsită

Trupul unui bărbat pe jumătate devorat de câini şi cu faţa arsă a fost descoperit într-o casă părăsită din Huşi, poliţiştii luând în calcul varianta că ar fi vorba despre un om al străzii, care nu mai fusese văzut prin zonă de aproape cinci zile.

292 afișări
Imaginea articolului Trupul unui bărbat pe jumătate devorat de câini şi cu faţa arsă, găsit într-o casă părăsită

Trupul unui bărbat pe jumătate devorat de câini şi cu faţa arsă, găsit într-o casă părăsită (Imagine: Sebastian Sascau/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii criminalişti au declanşat o anchetă în municipiul Huşi, unde într-o casă părăsită de aproximativ zece ani a fost găsit cadavrul unui bărbat, cu picioare devorate de câini şi cu faţa complet arsă.

După primele cercetări, anchetatorii merg pe varianta că ar fi vroba despre un om al străzii, în vârstă de 48 ani, care locuia fără forme legale în imobilul în care a fost găsit.

De altfel, bărbatul nu mai fusese văzut de circa cinci zile de către locuitorii de pe strada pe care se afla casa părăsită.

"Poliţiştii au luat legătura cu un frate de-al victimei, care l-ar fi identificat pe bărbatul de 48 de ani după unele semnalmente, având în vedere că faţa îi fusese arsă complet. Urmează necropsia cadavrului pentru a se stabili în ce condiţii a murit bărbatul şi dacă a fost victima vreunei infracţiuni", a declarat, vineri, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

Anchetatorii au mai stabilit, pe baza declaraţiei unor martori, că bărbatul de 48 de ani obişnuia să se încălzească în casa părăsită cu pet-uri din plastic şi obiecte de îmbrăcăminte pe care le strângea de pe la tomberoanele din Huşi. Aceasta ar explica, în opinia poliţiştilor, şi arsurile de pe faţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici