Tudorel Toader: Membrii CSM trebuie să se suspende din magistratură

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) ar trebuie să se suspende din magistratură, a declarat, miercuri, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, în cadrul conferinţei în care a prezentat modificările propuse pentru legile justiţiei.

523 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader: Membrii CSM trebuie să se suspende din magistratură

Tudorel Toader: Membrii CSM trebuie să se suspende din magistratură

„Membrii CSM trebuie să se suspende din magistratură. Ei sunt demnitari ai statului român, au în grijă administrarea unei puteri şi atunci trebuie să se ocupe exclusiv de atribuţiile de membri CSM, fără a mai participa ca judecători sau procurori în cazurile, la instanţele, parchetele din care provin, pe durata mandatului”, a spus Toader.

Ministrul Justiţiei susţine că ei îşi pot relua atribuţiile la parchetele sau instanţe de care aparţin, în momentul în care îşi încheie mandatul la Consiliul Superior al Magistraturii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici