Tulcea: Două persoane au murit după ce s-au răsturnat cu maşina într-un canal

Două persoane şi-au pierdut viaţa, luni după-amiază, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de pe un dig din pământ într-un canal al unei amenajări piscicole din localitatea Zebil din judeţul Tulcea.

146 afișări

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, colonel Florin Bascău, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.00, când un autoturism Dacia s-a răsturnat la 180 de grade, cu capota în jos, rămânând deasupra doar roţile.

Conform sursei citate, în maşină se aflau două persoane din localitatea Zebil, care au fost scoase din apă după aproximativ 30 de minute, de către pescarii aflaţi în zonă.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, echipajul medical încercând fără succes resuscitarea celor două persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici