Tulcea: Un mort şi trei răniţi după impactul dintre o autoutilitară şi o maşină

Un bărbat de 36 de ani a murit şi alte trei persoane au fost grav rănite, vineri, în urma impactului dintre o autoutilitară şi o maşină produs pe DN 22, în judeţul Tulcea.

135 afișări
Imaginea articolului Tulcea: Un mort şi trei răniţi după impactul dintre o autoutilitară şi o maşină

Tulcea: Un mort şi trei răniţi după impactul dintre o autoutilitară şi o maşină

Potrivit ISU Tulcea, accidentul a avut loc pe DN 22, între localităţile Baia şi Mihai Viteazu, la graniţa dintre judeţele Tulcea şi Constanţa.

În urma impactului dintre o autoutilitară şi un autoturism, un bărbat de 36 de ani a murit şi alţi trei, de 20, 27 şi 38 de ani, au fost grav răniţi.

„La faţa locului sunt trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Tulcea şi echipaje de poliţie", au declarat reprezentanţii ISU Tulcea.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici