Tunelul din Gara Constanţa a fost redeschis pentru pietoni

  • Tunelul din Gara Constanţa, care asigură legătura între peronul principal al staţiei şi liniile 2, 3 şi 4 a fost redeschis, luni.
  • Programul de reparaţii din Gara Constanţa, la tunelul pietonal şi la liniile 1,2,3 şi 4, a fost început de Sucursala Regională CF Constanţa anul trecut în octombrie.
1331 afișări
Imaginea articolului Tunelul din Gara Constanţa a fost redeschis pentru pietoni

Tunelul din Gara Constanţa a fost redeschis pentru pietoni

Tunelul din Gara Constanţa, care asigură legătura între peronul principal al staţiei şi liniile 2, 3 şi 4 a fost redeschis, luni.

Tunelul pietonal din Gara Constanţa, care asigură legătura între peronul principal al staţiei şi liniile 2, 3 şi 4 a fost redeschis, luni, când au fost terminate şi lucrările de infrastructură şi suprastructură la liniile 1 şi 2, fiind deja montate şina şi traversele pe întreaga lungime a celor două linii, potrivit CFR Infrastructură.

Pe ultima sută de metri sunt şi reparaţiile capitale, respectiv lucrările de balastare, buraj, stabilizare şi profilare mecanizată la liniile 1 şi 2, după care constructorul va monta şi pune în funcţiune cele trei platforme elevatoare, pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi, la fiecare scară de acces în tunel.

„Menţionăm faptul pe toată lungimea tunelului, inclusiv pe scările de acces, a fost montat pavajul special tactil pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a persoanelor cu dizabilităţi”, informează CFR Infrastructură.

Programul de reparaţii din Gara Constanţa, la tunelul pietonal şi la liniile 1,2,3 şi 4, a fost început de Sucursala Regională CF Constanţa anul trecut în octombrie.

Valoarea investiţiei este de 10,4 milioane de lei, din fonduri de la bugetul de stat.

Lucrările sunt făcute de SC Wiebe România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici