Turc beat la volan, oprit de politiştii constănţeni cu focuri de armă

Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au tras mai multe focuri de armă, duminică dimineaţă, pentru a prinde un şofer, cetăţean turc, care nu a oprit la semnalul Poliţiei, iar la verificări s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l.

81 afișări
Imaginea articolului Turc beat la volan, oprit de politiştii constănţeni cu focuri de armă

Turc beat la volan, oprit de politiştii constănţeni cu focuri de armă (Imagine din arhivă; Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în jurul orei 9.00, un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa aflat în timpul serviciului pe DN 38, în localitatea Topraisar, a încercat să oprească un autoturism, însă şoferul acestuia şi-a continuat drumul, ignorând semnalele poliţiştilor.

Pentru a opri maşina, unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în plan vertical şi două focuri în direcţia autovehiculului. Poliţiştii l-au identificat pe şofer ca fiind un cetăţean turc în vârstă de 54 de ani, cu reşedinţa în Constanţa. Acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii au descoperit că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată din 15 octombrie.

Şoferul a fost dus la o unitate medicală din Eforie Sud, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici