Turci şi sirieni, găsiţi ascunşi printre lădiţe cu rodii la Vama Nădlac II

16 cetăţeni din Siria şi Turcia au fost prinşi joi în timp ce încercau să iasă din ţară pe la Vama Nădlac II, ascunşi într-un camion, printre lădiţe cu fructe.

148 afișări
Imaginea articolului Turci şi sirieni, găsiţi ascunşi printre lădiţe cu rodii la Vama Nădlac II

Turci şi sirieni, găsiţi ascunşi printre lădiţe cu rodii la Vama Nădlac II

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, joi dimineaţa, 16 cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu fructe.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, lădiţe cu rodii pe ruta Turcia-Olanda.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul destinat transportului de marfă, printre bunurile transportate, 16 de cetăţeni străini. În cadrul cercetărilor preliminare s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Turcia şi Siria.

Poliţiştii de frontieră derulează verificări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici