Turism stomatologic de sărbători. Medic: Unii vin direct de la aeroport

Mulţi români care vin acasă de sărbători fac drumul şi pentru a face vizite la stomatolog. Este cunoscut faptul că preţurile sunt mult mai mici decât în ţările UE, iar cei mai mulţi preferă implanturi dentare sau faţete puse în România.

1229 afișări
Imaginea articolului Turism stomatologic de sărbători. Medic: Unii vin direct de la aeroport

Turism stomatologic de sărbători. Medic: Unii vin direct de la aeroport

“Luna decembrie este şi luna românilor care vor să îşi ofere în dar un zâmbet nou şi sănătos. Începând cu 1 decembrie şi până la Crăciun, majoritatea pacienţilor sunt români care vin din Anglia, Franţa, Italia sau Spania, care îmbină plăcerea de a petrece sărbătorile acasă cu utilul: îşi rezolvă problemele dentare. Deşi diferenţa între tarifele practicate în România şi cele din alte ţări din Europa este de 3 – 4 ori mai mare, nu facem rabat de la calitate si nici de la rezultatul fizionomic”, declarat dr. Serban Atanasiu, medic stomatolog.

Cele mai cerute proceduri şi intervenţii stomatologice sunt cele chirurgicale (implanturi dentare sau adiţii osoase) şi faţetele dentare.

“În general, este nevoie de o perioadă de la 5 zile la 2 săptămâni, în funcţie de complexitatea cazului, pentru a se realiza una dintre procedurile dorite. De cele mai multe ori, pentru optimizarea timpului, pacienţii ne trimit radiografiile sau un computer tomograf şi le facem un plan de tratament înainte de venirea în ţara astfel încât să ştie cum să îşi planifice timpul, unii dintre ei venind direct de la aeroport”, a mai spus dr. Serban Atanasiu.

Medicul stomatolog îşi aminteşte că a avut pacienţi care au ales să se opereze chiar cu două zile înaintea Crăciunului: “Îmi amintesc de un pacient care a şi glumit spunându-mi că îi prinde foarte bine faptul ca face intervenţia înainte de Crăciun pentru că va avea grijă la ce mănâncă şi va ţine şi dieta cu această ocazie”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici