Turista din Germania care a căzut într-o prăpastie în Munţii Făgăraş a fost găsită moartă

Turista din Germania de origine română care a căzut, vineri seara, într-o prăpastie de 200 de metri, în Munţii Făgăraş, a fost găsită moartă de salvamontişti din Argeş şi Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4647 afișări
Imaginea articolului Turista din Germania care a căzut într-o prăpastie în Munţii Făgăraş a fost găsită moartă

Turista din Germania care a căzut într-o prăpastie în Munţii Făgăraş a fost găsită moartă (Imagine: Robert Ionescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Turista se afla, împreună cu alţi trei prieteni, pe Creasta Făgăraşului, deasupra Lacului Podul Giurgiu, de unde a şi căzut în gol, într-o prăpastie de peste 200 de metri adâncime. În urma solicitării venite prin 112, vineri seara, zece salvamontişti din Argeş şi Sibiu au plecat în căutarea femeii.

Aceasta a fost găsită, aşa cum anticipau salvatorii, fără viaţă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, femeia are aproximativ 45 de ani. Prietenii cu care era la plimbare sunt cazaţi la Cabana Podragu, unde nu există semnal, astfel că deocamdată nu s-a putut lua legătura cu ei, pentru a se afla date exacte despre persoana găsită decedată.

"Persoana în cauză a fost găsită decedată în zona Podului Mircii", a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici